Κλείστε την μαύρη τρύπα των απωλειών !!
 
 
 
 
 
 
Το ECR Shrinkage Group & η Checkpoint Systems παρουσιάζουν το εργαλείο που θα βοηθήσει τους εμπόρους λιανικής να αξιολογήσουν το πρόγραμμά τους για την πρόληψη των απωλειών.
 
 
 
   
   
     
 
 
Το Benchmarking Tool
είναι ένα online εργαλείο Συγκριτικής Αξιολόγησης που δίνει την δυνατότητα στο λιανικό εμπόριο να κατανοήσει πόσο αποδοτική είναι η στρατηγική των απωλειών που ακολουθεί.
read more
 
 
 
Το ECR Shrinkage Group,
μια ομάδα εμπειρογνωμόνων με στόχο τις απώλειες, με την υποστήριξη της Checkpoint Systems (προμηθευτή λύσεων εξασφάλισης διαθεσιμότητας εμπορευμάτων), ανάρτησαν στην ιστοσελίδα benchmarking-tool ένα εργαλείο Συγκριτικής αξιολόγησης, το οποίο επιτρέπει για πρώτη φορά στους εμπόρους λιανικής, να κατανοήσουν πόσο καλά διαχειρίζονται τις απώλειες σε σύγκριση με άλλες εταιρίες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Για να αποκτήσετε πρόσβαση
στο εργαλείο Συγκριτικής Αξιολόγησης, απλά συμπληρώστε ένα online ερωτηματολόγιο. Το εργαλείο κατόπιν δημιουργεί ένα μοντέλο με χρωματική κωδικοποίηση, που αναδεικνύει τις περιοχές του πλαισίου ενάντια στις απώλειες (framework), που είτε έχουν δυνατά σημεία είτε είναι εκείνα στα οποία πρέπει να δοθεί προτεραιότητα..
read more
 
 
 
Το πλαίσιο με μορφή πυραμίδας,
επικεντρώνεται στη διασφάλιση ότι υπάρχει δέσμευση στον οργανισμό, ξεκινώντας από τα ανώτερα διοικητικά στελέχη, πως είναι ενσωματωμένο στις επιχειρηματικές πρακτικές, πολιτικές, διαδικασίες και στην στρατηγική σκέψη.
Ο στόχος είναι να παράσχει
ένα πλαίσιο που εξασφαλίζει τη δημιουργία δεδομένων υψηλής ποιότητας και τα συστήματα διαχείρισής τους, δίνοντας προτεραιότητα στην επιχειρησιακή τελειότητα, την εσωτερική συνεργασία και καινοτομία, καθώς και τη διατήρηση του πολέμου ενάντια στις απώλειες στην ημερήσια διάταξη ολόκληρης της εταιρείας.
Τέλος, η πυραμίδα υπογραμμίζει
τη σημασία της ενίσχυσης του προσωπικού των καταστημάτων ώστε να αναλάβουν την ευθύνη για την αντιμετώπιση των απωλειών και να συνειδητοποιήσουν πως οι λειτουργικές αποτυχίες, είναι οι βασικές αιτίες πολλών μορφών απωλειών στην λιανική.
 
 
 
 
Ο καθηγητής Adrian Beck
από το Πανεπιστήμιο του Leicester, ο οποίος ανέπτυξε την εφαρμογή της Συγκριτικής Αξιολόγησης για το ECR Shrinkage Group , πρόσθεσε: «Το εργαλείο αναπτύχθηκε μετά από εκτενή έρευνα με μερικές από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής πώλησης στον κόσμο, και έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους οργανισμούς να κατανοήσουν καλύτερα όχι μόνο το πώς βλέπουν το πρόβλημα των απωλειών, αλλά και να τους βοηθήσει να προσδιορίσουν τους βασικούς τομείς στους οποίους θα πρέπει να επικεντρωθούν οι προσπάθειές τους ώστε να βελτιώσουν τη συνολική απόδοσή τους.»
Ο Tim Butler,
Ανώτερος Διευθυντής Προστασίας Διεθνών Περιουσιακών Στοιχείων της Wal-Mart πρόσθεσε: «Έχουμε χρησιμοποιήσει το εργαλείο σε ένα meeting σχεδιασμού και στρατηγικής και ήταν απλά τέλειο. Θα συνιστούσα όλοι οι επαγγελματίες πρόληψης των ζημιών εντός του κλάδου να επωφεληθούν από αυτή την δωρεάν και εύκολη στη χρήση πηγή γνώσης.»
Ο Steve Hewitt,
Επικεφαλής Πρόληψης Απωλειών Λιανικής στα M&S, σχολίασε, «Η ομάδα μου χρησιμοποιεί το εργαλείο και μπορώ σίγουρα να διακρίνω πως θα αποτελέσει τη βάση για τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό μας. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, τα ερωτήματα είναι πολύ χρήσιμα και τα συγκριτικά δεδομένα είναι εξαιρετικά.»
Η πρόσβαση στο εργαλείο Συγκριτικής Αξιολόγησης είναι δωρεάν και διατίθεται σε όλους τους εμπόρους λιανικής από κάθε τομέα.
 
 
 
Στείλτο σ' ένα φίλο
Συμπληρώστε μια διεύθυνση e-mail στη κενό πεδίο, για να ενημερώσετε φίλους ή συνεργάτες.

 
 
 
 
 
Οδέσους Α.Ε.
Ανθ.Σταμ.Ρεγκούκου 17-Τρεις Γέφυρες, 111 45 Αθήνα,
Τηλ: +30 210 3227140 Φαξ: +30 210 3226808
info@odesus.gr

Μυκόνου 7 & Ύδρας 41, 546 38 Θεσσαλονίκη,
Τηλ: +30 2310943400 Φαξ: +30 2310943960
info@salonika.odesus.gr

©2014 Odesus S.A. All Rights Reserved.
Designed by: Odesus Creative Team.